O proizvođaču Primax

Sa iskustvom proizvodnje vrhunskih proizvoda od 2009., Primax svakako nije novo lice na svjetskoj pozornici profesionalne ugostiteljske opreme. Ova tvrtka već dugi niz godina nudi odlične ugostiteljske uređaje po kompetitivnim cijenama i kontinuirano ulaže u razvoj novih znanja i tehnologija kako bi kupcu ponudila uvijek najbolje, pouzdane, sigurne i dugovječne profesionalne proizvode. Primax proizvodi štednjake, roštilje, bain-marie, nagibne pečenjare, friteze, kuhala za tijesto i kotlove, te konvekcijske pećnice.

Svi Primax i Primax Chef uređaji odlikuju se vrhunskom izradom fokusiranom na jednostavnost korištenja, higijenu, dugotrajnost, te beskompromisnu kvalitetu u svakom aspektu. Koriste se samo najkvalitetniji materijali, birani dizajni, moderne tehnologije proizvodnje, te iskustvo u odnosu s kupcima i prepoznavanju potreba kupca i tržišta.

Primax je 2016. godine proširio svoje poslovanje kupnjom i spajanjem s industrijskim konkurentom Lincar Inox-om, čije je proizvode inkorporirao u svoju ponudu u sklopu linije proizvoda Primax Chef

Sve ovo smješta Primax na poziciju jednoga od vodećih proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme koja je dostupna i Vama.