Dostava

Naručenu robu isporučujemo u roku od:
Hrvatska: do mak 5 RADNIH dana od potvrde i uplate porudžbine, za ostala mesta isporuke van RH: roba koja je spremna za isporuku na našem skladištu isporučuje se na unutar 5 radnih dana sa našeg skladišta našem partneru Gebruder Veiss, od potvrde porudžbine i primljene uplate , a rok isporuke krajnjem kupcu zavisi o špediterskim i carinskim formalnostima i procedurama za određenu zemlju isporuke (Republika Bosna i Hercegovina, Republika Srbija ili zemlje članice EU) sa izuzetkom za proizvode koji nisu raspoloživi za isporuku odmah već će Kupac biti obavešten o roku isporuke e -Mail, a raspoloživa količina biti će naznačena uz svaki proizvod na našem veb shopu.

Restbar d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve carinske, špediterske i druge troškove koji nastaju u zemlji isporuke robe!

Način isporuke:
Hrvatska i inostranstvo: Isporuka robe se vrši uslugom dostave putem kompanije Gebruder Veiss doo Jankomir 25, Zagreb!

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavac će kupca obavestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbinu. Odluči li se Kupac na otkazivanje porudžbine, prodavac će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbine ne dobije nikakvu obaveštenje ili isporuku od Prodavca, odnosno od poštanske službe, mora obavestiti Prodavca kako bi isti mogao preduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamena.

TROŠAK DOSTAVE:
Trošak dostave će biti naveden u obrascu porudžbine nakon odabira željenih proizvoda te zavisno o mestu isporuke!

REKLAMACIJE
Ukoliko postoji nedostatak na proizvodu kupac ima pravo na reklamaciju u roku od 7 dana od prijema robe! Pre slanja robe na reklamaciju, potrebno je napisati pismeno obrazloženje o razlogu reklamacija na e-mail restbar@restbar.hr. Rok za rešavanje reklamacija je 15 radnih dana od prijema pismene reklamacije kupca. Zavisno o razlogu i vrsti reklamacije kupac i prodavac će se međusobno dogovoriti o rešavanju reklamacije.

Kupac ima pravio vratiti proizvod u sledećim slučajevima:

    Dostava proizvoda koji nisu naručeni
    Dostava proizvoda koji su oštećeni
    Dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posledica loše manipulacije prilikom isporuke

Ako primimo Vaš povraćaj robe i zaključimo da je trošak ponovne porudžbine opravdan, kontaktirati ćemo Vas putem e-maila i / ili telefona pre nego napravimo bilo šta i ponudimo razmenu! Ukoliko je povraćaj vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se ili je bila vaša greška kod porudžbine ili sl.), Troškove ponovnog slanja snosi kupac. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakovana.