Kako kupovati?

REGISTRACIJA
Korišćenje usluge VEB trgovine je moguće nakon što se registrujete kao korisnik.

Da biste postali naš kupac potrebno je obaviti prijavu kao novi korisnik i izvršiti postupak registracije. Vaši podaci su potrebni kako bi preduzeće RESTBAR d.o.o. potpuno i sigurno sprovelo postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na navedenu adresu dostave!

Uneseni lični podaci biti će brižljivo čuvani i upotrebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između radnika kompanije Restbar doo i Vas kao našeg Kupca.

USLOVI KUPOVINE
Ovi uslovi kupovine definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama.

Isporučioc (Prodavac) robe ponuđene na ovim stranicama je RESTBAR doo, Ivana Kelek 45, 10360 Sesvete, OIB: 17660118902, MB: 3.650.413, a Kupac robe je posetilac internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbine i pošalje ga Prodavcu.
Sve su cene izražene u kunama ili stranoj valuti zavisno o prebivalištu i mestu isporuke Kupca i iste uključuju PDV.

Poreski obveznici iz zemalja EU, kao i poreski obveznici iz trećih zemalja koje nisu članice EU, za kupovinu opreme mogu kontaktirati direktno RESTBAR d.o.o. na email i posebno zatražiti ponudu za plaćanje opreme kako bi bili u mogućnosti da izvrši prodaju i isporuku opreme bez PDV-a (potrebna provera poreskih obveznika iz zemalja članica Eu u VIES bazi) i isto tako izvršiti plaćanje opreme na devizni račun RESTBAR doo HR602340009110660110 SVIFT CODE: PBZGHR2Ks

NARUČIVANJE
Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u nedelji.

POTVRDA NARUDŽBINE
Obaveštenje o potvrdi porudžbine Kupac će primiti e-poštom nakon obavljene kupovine koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

NAPOMENA:

Slike na RestBar vebshopu nemoraju odgovarati stvarnim proizvodima. Restbar d.o.o. zadržava pravo grešaka u opisima, ceni ili fotografijama artikala.